Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
4 modne avokadoer
400 g. Kutter rejer
½ dl cremefraiche
1 citron
2 blade husblas (evt. kun et blad, jeg synes ikke selv det skal blive for stift i den oprindelige opskrift er der 4 og det er efter min mening for meget)
lidt chiliflager
salt og peber
Dild
Evt. lidt ekstra cremefraiche smagt til med en lille smule Dijon sennep og salt, peber samt citronsaft.
Blend avocadoerne. Lun cremefraichen i en gryde og smelt udblødt husblas heri.
Bland cremefraiche, citronsaft og blendet avocado og smag til med
chiliflager salt og peber. Hæld blandingen i små glas og stil dem på køl til
indholdet er stivnet let.
Pynt med rejer dryp med citron og kom evt. en lille klat cremefraiche smagt til med lidt dijon sennep, salt, peber og citronsaft og pynt med dild på toppen. Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar