mandag den 2. april 2012

Kutter rejer med avokado panna cotta.

Foto: Sara B. Hansen.
Denne opskrift er fra Royal Greenlands hjemmeside, med enkelte ændringer. Jeg er ret vild med desserten panna cotta og derfor lød det lidt underligt med en avokadoversion- men da jeg elsker både avokado og rejer så var jeg sikker på at det måtte være et hit og jeg synes at den lød så spændende og så fin ud så derfor måtte den da bare prøves:-)

Ingredienser 4 personer:

4 modne avokadoer
400 g. Kutter rejer
½ dl cremefraiche
1 citron
2 blade husblas (evt. kun et blad, jeg synes ikke selv det skal blive for stift i den oprindelige opskrift er der 4 og det er efter min mening for meget)
lidt chiliflager
salt og peber
Dild

Evt. lidt ekstra cremefraiche smagt til med en lille smule Dijon sennep og salt, peber samt citronsaft.

Blend avocadoerne. Lun cremefraichen i en gryde og smelt udblødt husblas heri.
Bland cremefraiche, citronsaft og blendet avocado og smag til med chiliflager salt og peber. Hæld blandingen i små glas og stil dem på køl til indholdet er stivnet let.
Pynt med rejer dryp med citron og kom evt. en lille klat cremefraiche smagt til med lidt dijon sennep, salt, peber og citronsaft og pynt med dild på toppen. 

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar