Foto: Sara B. Clausen |
En Indisk burger- det lyder måske sådan lidt fusionskøkkenagtigt- men smagen fejler bestemt ikke noget, så prøv det endelig hvis der skal noget nemt og lækkert, i den fedtfattige ende, på menuen en aften.
4 personer:
500 g. Hakket oksekød 3-6%
2 tsk. rød karry pasta
salt og peber
½ agurk
200 g. græsk youghurt 0,1%
½ bundt frisk mynte, hakket
½ tsk. stødt koriander
3 tomater
1 rødløg, i ringe
4 naanbrød, evt. m koriander/hvidløg
1 pakke salat
Rør kødet sammen med karry pastaen, salt og peber og form til 4 store flade og ovale bøffer.
Raita:
Skær agurken i tynde stave og drys med salt, stil til afdrypning i mindst et kvarter. Skyl salten af og klem agurkerne lidt i sigten så du komme af med væden. Rør youghurt med koriander og mynte og tilsæt agurken, Smag til med salt og peber.
Steg bøfferne på en varm pande i lidt olie. Ca. 3 min på hver side. Lun naanbrødene i ovnen. Halver dem og læg sammen omkring, sprød salat, tomat, rødløg bøf og Raitadressingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar