En ting er det vigtigt at huske- dejen kommer til at virke meget tynd og du vil helt sikkert tænke "Ajjjj, kan det nu også passe? jeg må hellere give den lidt mere mel". Men nej lad være med det- den er lige som den skal være!
Foto: Sara B. Clausen |
Du skal til en alm. springform på ca 27 cm.i diameter bruge:
225 g. sukker
100 g. margarine/smør
3/4 tsk. fint salt
125 g. mel
2 tsk. bagepulver.
50 g. Kakao (usødet)
3 æg
2 dl. Kogende vand
Flormelis til at drysse over inden servering.
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Smelt margarinen. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem ned i melet. vend det hele sammen med lette bevægelser med en dejskraber, rør smeltet margarine i og til sidst tilsættes det kogende vand. Dejen er nu meget tynd (don´t worry) hæld den i en smurt springform eller beklæd den med bagepapir og vær forvisset om at den er helt perfekt når den kommer ud :-). Bag kagen ca. 40 min ved 190 grader. Inden servering drysses et fint lag flormelis over med en lille sigte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar