tirsdag den 17. august 2021

Spaghetti Noci e Panna- Spaghetti med valnødder & fløde

 

Foto: Sara B. Hansen.

Denne pastaret en en af mine favoritter- så enkel og god og helt uimodståelig😘kan godt få mig til at drømme mig væk til Italien, sol og sommer for en stund.


Ingredienser (opskrift 2 personer):

75 g. valnødder

25 g.  Tørristede pinjekerner

1 spsk. rasp

2 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

Friskkværnet peber

Havsalt

1 dl. Fløde

1/5 dl. Pastavand (stivelsen jævner)

250 g. Fuldkornsspaghetti


Til servering:

Basilikum, parmesanflager, friskkværnet peber


Foto: Sara B. Hansen.



Blend de ristede pinjekerner, valnødder, hvidløg, rasp og olie groft. Bring en stor gryde vand og salt i kog til spaghettien. Kog spaghetti al dente. 


Varm fløden op i en pande, tilsæt valnøddeblandingen og 1/5 dl. Af pastavandet. Tilsæt havsalt og et godt vrid friskkværnet sort peber. Vend den friskkogte  spaghetti i sovsen. 


Top med parmesanflager, basilikumblade og lidt ekstra valnødder.


Foto: Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar