tirsdag den 10. oktober 2017

Tortelinni med rucola og pasta

Foto:Sara B. Hansen.
Det her er nok noget af det hurtigste man kan lave, hvis man har haft en travl dag og ikke orker det helt store og alligevel både billigere og bedre end take away eller hvad man ellers kunne finde på, når man ikke rigtig orker.
Køb en god pesto og vælg det fyld du bedst kan lide i de friske tortellinier, jeg selv har valgt spinat og ricotta.

Ingredienser 2 personer:

250 g. frisk tortelinni m. spinat/ricotta
3-4 spsk. god pesto (grøn eller rød)
8 små tomater i halve
½ pakke rucola
Parmesan, revet.

Kog den friske pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend med pesto. og skyllet og groft hakket rucola. Top med de friske halve tomater og friskrevet parmesanost. 

Find også Saras madunivers på FACEBOOK.

Foto:Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar