| Foto: Sara B. Hansen. |
Denne variant er dog med hindbær i selve kagen og chokoladetopping med mandelkrokant- hvis du vil holde kagen mere simpel, kan den også blot drysses med et helt fint lag flormelis inden servering. Så dejlig til en god kop kaffe eller the :-)
| Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser :
(springform på ca 27 cm.i diameter eller bradepande)
225 g. sukker
100 g. margarine/smør
3/4 tsk. fint salt
125 g. mel
2 tsk. bagepulver.
50 g. Kakao (usødet)
3 æg
2 dl. Kogende vand
1 bakke friske Hindbær
Chokoladeglasur:
75 g mørk chokolade75 g flormelis25 g smør2 spsk mælk
Pynt:
Mandelkrokant (Svansø)
Evt. et frisk hindbær.
| Foto: Sara B. Hansen. |
Kagen:
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Smelt margarinen. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem ned i melet. vend det hele sammen med lette bevægelser med en dejskraber, rør smeltet margarine i og til sidst tilsættes det kogende vand. Dejen er nu meget tynd -
don´t worry, sådan skal den altså være!
Hæld den i en smurt springform eller beklæd den med bagepapir, stik de friske hindbær ned i dejen, så de er jævnt fordelt. Kom nu kagen i ovnen og vær forvisset om at den er helt perfekt når den kommer ud :-).
Bag kagen ca. 40 min ved 190 grader. Inden servering drysses et fint lag flormelis over med en lille sigte.
Glasur: Kom alle ingredienserne til glasuren i en lille gryde og smelt det hele sammen ved lav varme. Rør til chokoladeglasuren er glat og blank. Fordel over den afkølede kage.
Drys med mandelkrokant.
Find mig også på FACEBOOK.
| Foto: Sara B. Hansen. |

Ingen kommentarer:
Send en kommentar