torsdag den 31. december 2015

Røget laksetatar med cornichoner, forårsløg og ørredrogn


Foto: Sara B. Hansen.
Denne lækre forret skal serveres i aften når vi siger velkommen til 2016. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at sige rigtig godt nytår til jer alle sammen - jeg håber at 2016 må blive et skønt år for jer alle som vil byde på mange gode oplevelser- også af de kulinariske. Tak fordi I følger med på min side :-)

Kærligst Sara

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser 6 personer:

450-500 g. letrøget Gourrmetlaks filet roal
1 lille finthakket skalotteløg
2 spsk. citronsaft
1 stor spsk. creme fraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. karse
2 spsk. finthakkede cornichoner
2 finthakkede forårsløg
Salt og peber

Desuden:
Rucolasalat, skyllet og slynget
3 grønne asparges
lidt creme fraiche
Ørredrogn
Dild
Citronskiver
Foto: Sara B. Hansen.

Skær laksen i små tern og vend med de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber samt citronsaft. Kom lidt rucola salat på en tallerken og placer en kokkering på 6 cm. i midten. fyld ca 3 spsk. af laksetataren i hver ring og mas den sammen med skeen. Løft ringen af.
Pynt med en lille creme fraiche dut og ørredrogn ovenpå samt lidt dil.
Kom asparges ved siden og citronskiver og server med lækkert hjemmebagt flute til.

Foto: Sara B. Hansen.
Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar