Foto: Sara B. Hansen. |
Kærligst Sara
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 personer:
450-500 g. letrøget Gourrmetlaks filet roal
1 lille finthakket skalotteløg
2 spsk. citronsaft
1 stor spsk. creme fraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. karse
2 spsk. finthakkede cornichoner
2 finthakkede forårsløg
Salt og peber
Desuden:
Rucolasalat, skyllet og slynget
3 grønne asparges
lidt creme fraiche
Ørredrogn
Dild
Citronskiver
Foto: Sara B. Hansen. |
Skær laksen i små tern og vend med de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber samt citronsaft. Kom lidt rucola salat på en tallerken og placer en kokkering på 6 cm. i midten. fyld ca 3 spsk. af laksetataren i hver ring og mas den sammen med skeen. Løft ringen af.
Pynt med en lille creme fraiche dut og ørredrogn ovenpå samt lidt dil.
Kom asparges ved siden og citronskiver og server med lækkert hjemmebagt flute til.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar