søndag den 9. august 2015

Lækker frugtsalat med makroncreme.

Foto: Sara B. Hansen.
Denne frugtsalat er altid et kæmpe hit. Det er jo bare sådan en børnevenlig evig klassiker- Opskriften her er vores yndlings- denne gang twisted med 2-3 håndfulde knuste makroner og det smager bare endnu bedre! I får opskriften her- måske den kan friste dig?

Ingredienser 6 pers:

4 store appelsiner fileteret og skåret i tern
2 store æbler m. skræl , i tern.

4 kiwier, tern
4 bananer, i skiver
1 bakke kernefri druer, halverede evt blandet blå og grønne

1 dåse ananas, tern
150. g. god mørk chokolade, groft hakket

2- 3 håndfulde knuste makroner

1 brik Arla vaniljecreme 12 % ( kom den 30 min i fryseren)
1 tsk. vaniljekorn
1 brik creme fine til piskning 26%

Pynt:
Halverede vindruer, appelsinfileter og hakket mørk chokolade.

Start med at komme vaniljecremen i fryseren i 30 min. Skær herefter appelsinerne i fine fileter uden den hvide hinde, som ikke smager godt. Kom appelsiner og medfølgende saft fra skærebræt over i en serverings skål. Fjern kernehus fra æbler og skær dem i mindre tern og vend med appelsiner og saft, så de ikke bliver mørke. Skræl kiwi og skær i tern og skære ligeledes ananas i tern.
Skær banan i skiver og halvér druerne og kom det også i skålen vend det hele godt. Hak den mørke chokolade groft og kom i skålen.

Tag den kolde creme ud af fryseren og kom i en skål- pisk den til den er let og skummende. Pisk Mildafløden sammen med vaniljekorn i en anden skål. Bland 2/3 del af vaniljecremen med fløden (det bliver formentlig for meget med hele cremen, så du må gemme resten). Vend flødecremen i frugtblandingen. Knus makronerne i en frysepose og vend i cremen.Pynt med appelsin i fileter, halverede druer og hakket mørk chokolade..


Find mig også på FACEBOOK

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar