Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 30 stk. :
50 g. gær
2 dl. græsk yoghurt 2%
7 dl. lunken vand
1 spsk. salt
1 spsk. mørk sirup
250 g. Durummel
100 g. Hvedeklid
500 g. Hvedemel
Desuden: sammenpisket æg og hakkede græskarkerner.
Rør gæren ud i lidt af den lunkne vand, tilsæt resten af vandet og yoghurten samt salt og sirup. Rør de forskellige typer mel i lidt af gangen til dejen er smidig og god. Start med durummel og hvedeklid og kom så hvedemel i til dejen er til at arbejde med.
Lad dejen hæve en time og rul den herefter ud til en tykkelse på ca. 4 cm. og stik dem ud med et glas, eller form almindelige boller hvis du hellere vil det.
Lad dem efterhæve i 1 times tid. Pensles med æg og drysses med hakkede græskarkerner. bages 12-15 min ved 200 grader i en forvarmet ovn.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar