fredag den 24. maj 2013

Sukkerfrie P- tærter og chokoladedyppede hindbær.

Foto: Sara B. Clausen.
Så er det fredag og weekenden lige om hjørnet- skal den søde tand tilfredstilles her i weekenden så er her et par rimelig fornuftige bud på hvordan det kan gøres her. Jeg har fundet opskriften på sukkerfrie P-tærter i Alt for damerne.De indeholder hver ca. 100 kcal - svarende til en mellemstor pære.


Foto: Sara B. Clausen.

Ingredienser:

100 g. saltede cashewnødder, groft hakket
75 g. sukkerfri marshmellows ( kan købes i super best, helsekostbutikker og netbutikken Frk. skrump)
85 g. sukkerfri mørk chokolade ( kan købes samme steder som ovennævnte)
2 spsk. vand.


Foto: Sara B. Clausen.
Hak nødder groft. Smelt chokoladen over vandbad eller i chokoladesmelter. Smelt marshmellows sammen med vand- konsistensen bliver som en tyk masse. Tilsæt de hakkede nødder. Sæt massen som ca. 10 klatter på bagepapir. Pensles med den smeltede chokolade. Lad stå på køl i mindst en time inden de spises. Opbevares køligt.


Foto: Sara B. Clausen.

Jeg fik chokolade tilovers selvom jeg brugte 85 gram istedet for 100 som der stod i opskriften. Derfor så tænkte jeg på hvad jeg kunne gøre med den smeltede chokolade?
Jordbær havde jeg ikke - men hindbær kan vel også bruges? Jeg penslede de flotte store hindbær med chokolade og dryssede med frysetørret hindbær. Mon ikke de skal smage godt med et glas mousserende vin senere? Jeg har prøvesmagt et bær og det smager skøøønt!

Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

2 kommentarer:

  1. Hvordan smelter du marshmellows? Er det i vandbad eller hvordan? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Fanny- de skal smeltes i en lille gryde ved ikke for høj varme, sammen med vandet (2 spsk)- det står lige udnder det 3. billede i opskriften ;-) Kh Sara

      Slet