søndag den 2. februar 2020

Kidneybean curry med nachos og guacamole.

Foto: Sara B. Hansen
Forleden fik vi denne skønne (billige og nemme) ret som varmt kan anbefales.
Vi fik nogle hele hvedekerner til men den kan også fint serveres med ris til, guacamole og nachos chips.

Kidney bean Curry:
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 stykke ingefær, skrællet og finthakket
400 g. røde kidney bønner fra dåse
400 g. tomat passato (mosede tomater)
1½ tsk. spidskommen
1 tsk. stødt paprika
2 tsk. masala
Frisk koriander eller persille

Guacamole
2 modne avokadoer
½ rødløg, hakket helt fint
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1 fed hvidløg
Salt og peber

Tilbehør iøvrigt;
kogte hvedekerner el. basmatiris
nachos/tacochips

Svits løgene  med et nip salt i lidt olie indtil de er bløde og klare. Tilsæt hvidløg, ingefær og lidt finthakkede oriander eller persillestængler.

Tilsæt krydderierne og lad svitse lidt med inden tomater og bønner tilsættes. Lad simre i ca. 20 min. saucen skal tykne.

Lav imens guacamolen enten ved at mose avokadoer med en gaffel og vende sammen med de øvrige ingredienser eller forden hurtige version - en tur i blenderen.

Server med fx. hele hvedekerner eller ris til. Guacamole og nachos chips.





Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar