søndag den 2. juni 2019

Græsk yoghurt med mynte, citron og hvidløg.



Foto: Sara B. Hansen.
Det bugner med skøn mynte i min have nu og det er så anvendeligt til alt fra Mojitos, Mango- mynte lassi- og dressinger som denne som smager fantastisk til brød og grill mad.


Ingredienser 4 persosner:

2½ dl græsk youghurt
1 stor håndfuld hakket frisk mynte
1 øko. citron, Saften
1 stort fed hvidløg
Salt
Friskkværnet peber
lidt citron olivenolie

Rør den græske yoghurt med citronsaft og hakket mynte, knust hvidløg og krydderier.Hvis du synes den er for tyk så tilsæt 1-2 spk. koldt vand.
Dryp lidt citronolivenolie over og lidt frisk mynte som pynt.
Må gerne trække 1 times tid på køl inden servering.

Find også Saras Madunivers på Facebook.

Foto: Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar