Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 4-5 pers.
1 spk. soja
½ tsk. Raw liquorice pulver eller 1/4 knust engelsk lakrids
225 g. champignon i hele og halve efter størrelse
150 g. portobello svampe i kvarte.
250 g. cocktailtomater
4 rødløg i både
3 spsk. olivenolie
En håndfuld friske timianblade
1 tsk flagesalt
friskkværnet peber
Bland soja samt lakrids.Kom grøntsagerne i et ildfast fad eller en bradepande og hæld sojablandingen over. Dryp med olie og drys med salt og lidt peber. Kom timian ved. Bages midt i ovnen en halv time ved 200 grader og siden 1 time ved 100 grader. Server som tilbehør til en god steg.
Foto: Sara B. Clausen |
4 kommentarer:
Svampe og lakrids....
Det har jeg heller aldrig prøvet, men det er nu et must, da jeg elsker at samle svampe i efteråret. smagen af dem og bruge i min husholdning.
Dejligt selv at kunne samle dem! jeg bliver altid bare en lille smule usikker på om det nu også er de "rigtige" og så tør jeg ikke bruge dem :-)Kombinationen var god- det er kun en anelse lakrids.
kan de laves dagen før og opvarmes igen
Jeg vil tro det- men har ikke prøvet .
Send en kommentar