![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Denne pastaret en en af mine favoritter- så enkel og god og helt uimodståeligkan godt få mig til at drømme mig væk til Italien, sol og sommer for en stund.
Ingredienser (opskrift 2 personer):
75 g. valnødder
25 g. Tørristede pinjekerner
1 spsk. rasp
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Friskkværnet peber
Havsalt
1 dl. Fløde
1/5 dl. Pastavand (stivelsen jævner)
250 g. Fuldkornsspaghetti
Til servering:
Basilikum, parmesanflager, friskkværnet peber
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Blend de ristede pinjekerner, valnødder, hvidløg, rasp og olie groft. Bring en stor gryde vand og salt i kog til spaghettien. Kog spaghetti al dente.
Varm fløden op i en pande, tilsæt valnøddeblandingen og 1/5 dl. Af pastavandet. Tilsæt havsalt og et godt vrid friskkværnet sort peber. Vend den friskkogte spaghetti i sovsen.
Top med parmesanflager, basilikumblade og lidt ekstra valnødder.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar