![]() |
Foto. Sara B. Hansen |
![]() |
Foto. Sara B. Hansen |
Ingredienser:
4 modne bananer
70 g. kokossukker
70 g. smør , stuetemperatur
125. g hvedemel
50 g. havremel (havregryn malet på kaffekværn)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljekorn
1 tsk. kanel
½ tsk. ingefær
½ tsk. kardemomme
8-10 dadler u. sten skåret i mindre stykker
70 g. håndfuld hasselnøder, halverede
70 g. mørk chololade, hakket groft
Pisk det bløde smør og kokossukker samt vaniljekorn til det er homogent. Tilsæt et æg af gangen og pisk grundigt i mellem hvert æg.Mos bananerne med en gaffel og vend herefter bananmosen i.
Mal havregryn på en elektrisk kaffekværn eller i en blender og bland med hvedemel, sigt bagepulver og krydderier i og vend det sammen. Bland melblandingen i æggemassen og rør det godt sammen. Tilsæt nødder, dadler samt chokolade.
Kom bagepapir i en rugbrdsform og hæld dejen i. Bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 35 min. mærk efter med en kødnål eller træspyd at det er gennembagt. Lad køle på en bagrist, inden det skæres i skiver.
![]() |
Foto. Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar