![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Den flotte pocherede pærer lyser næsten som guld på tallerkenen.
Jeg har lige lavet den og synes den er virkelig lækker. Da man kan pochere pærerne og lade dem trække i lagen til næste dag, er den nem at forberede og så lige hurtigt anrette ved servering. Brug helst en juice af god kvalitet- gerne friskpresset.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4. personer:
1 liter vaniljeis
4 pærer
5 dl friskpresset mandarinjuice (jeg brugte friskpresset tropicianajuice)
50 g sukker
10 peberkorn
2 kviste timian
1 stang vanilje
30 g ristede
mandelflager
1 tsk. kartoffelmel rørt ud i lidt vand
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Skær isen i 4 stykker, læg hvert stykke på husholdningsfilm
og rul sammen til en pølse. Frys "isrullerne" ned igen.
Skær bunden af pærerne, og fjern kernehuset med spidsen af en gulerodsskræller
eller lille kniv. Skræl pærerne men lad stilken sidde som pynt.
Kog juice op med sukker, peberkorn, flækket vaniljestang og timian, og sæt forsigtigt pærerne ned
i gryden. Kog dem i lagen i ca. 20 min. under låg. Tag pærene op og sigt juicen. Jævn med lidt kartoffelmel. Hæld saucen over pærene og opbevar i køleskab.
Rist mandelflagerne gyldne på en tør pande og sæt til side.
Fordel appelsinsauce og pærer i 4 tallerkener.
Rul isen i de ristede mandelflager og server den i skiver til de madarinpocheredepærer.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar