![]() |
Sara B. Hansen. |
Det er få gode ingredienser og en enkel og fin smag.
![]() |
Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
1 stor Vanillestang
300 g. Hvedemel
225 g. smør, saltet
125 g. Flormelis
75 g. hakket mørk chokolade
Revet skal af en vasket øko. citron.
- Flæk vanillestangen på langs og skrab kornene ud, mas dem sammen med lidt flormelis med en kniv, så kornene skilles ad.
- Ælt alle ingredienser til en ensartet dej og rul dem til to pølser ca. 6 cm i diameter. Rul dem stramt i madpakkepapir/bagepapir og lad hvile i køleskab i mindst en time. Herefter skæres pølserne i fine runde skiver på ca. 3/4 cm. tykkelse.
- Bag skiverne let gyldne på bagepapir i 8-10 min ved 180 grader. Hold øje med dem så de ikke bliver mere end gyldne. Afkøl og opbevar i tætsluttende dåse.
![]() |
Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på: FACEBOOK.
Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar