![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
I dressingen har jeg brugt lidt vaniljesirup - men man kan også bruge vaniljeolie. Sidstnævnte kan man selv lave ved at komme korn og stænger i en lille flaske god olivenolie og gerne lade den trække.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
1 fintsnittet savojkål
2-3 røde æbler, i tern
2 dl. solsikkekerner ristet gyldne på en tør pande og kølet
1 håndfuld tranebær(tørrede)
Dressing:
3 spsk. god olivenolie
saften fra 1 lille øko citron
Lidt revet citron skræl, øko
Friskkværnet peber
2 tsk. vaniljesirup (alternativt honning)
1½ spsk. ravigiottesauce
Alle ingredienser til dressingen rystes sammen til en jævn tyk dressing og vendes omhyggeligt i salaten. Så er den klar til servering!
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar