![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Fotografen Thomas Vilhelm, sørgede for at forevige aftenen med en masse fine billeder som jeg vil vise et udpluk af her.
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
I forbindelse med det, har de også lanceret flere forskellige nye produkter som forskellige kyllingepølser. Ind til videre har jeg kun smagt den fedtfattige kyllingmedister i lammetarm og den kan vi alle herhjemme rigtig godt lide. Den har en god smag og kunne sagtens erstatte den traditionelle. Den er en anelse tyndere end dem jeg ellers har købt med det gør egentlig ikke noget (gør den lettere at gennemstege) når bare smagen ikke er tynd;-)
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Det samme gælder rødt kød (forstået som gris, kalv, okse m.m.) Vi skal derfor gerne spise mere fisk og også magert kød fra tobenede dyr som fx. kyllinger.
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Jeg vil ikke blive helt hysterisk - men fortsat have fokus på at have mindst en vegetarisk dag og gerne 1-2 dage med fisk og resten af ugens måltider, vil ofte være baseret på fjerkræ og måske en enkelt dag med "Rødt kød". Derfor var det rigtig sjovt at se hvor meget man egentlig kan bruge kylling til!
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Heldigvis havde vi Kokkeriets dygtig chefkok David Johansen (Som I måske også kender som dommer i masterchef) til at vejlede os lidt i processen. Det var jeg rigtig glad for da vi blev inddelt i hold og sammen med to skønne kvinder Mette som har bloggen Sundhedsjagten og Camilla fra CopenhagenByMe havnede jeg selvfølgelig på dessertholdet :-)
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Aftenens kreative leg i køkkenet blev til denne lækre menu og alle rette var virkelig skønne:
Forret
Asiatisk marineret kyllingekødbolle med fenikkelsalat i citronmarinade.
Marinaden var med citronskal, soja og kyllingefond, salt og peber.
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Mellemret
Tærte med tærtebund af kyllingefars og persille, fyld af rødbede, gedeost og skovsyre
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Hovedret
Farseret kyllingebryst med lever og hjerte serveret med blomkål i tre variationer og syltede rødløg
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Og sidst men ikke mindst Vores dejlige dessert med kylling nemlig;
Dessert
Salty caramel pannacotta med citron og vaniljepocheret pære, sprødstegt kyllingeskind chrunch, frysetørrede solbær og citron verbena (også kaldet citron jernurt).
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Find mig også på FACEBOOK.
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
![]() |
Foto:Thomas Vilhelm |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar