Foto: Sara B. Hansen. |
Denne skønne salat er en dejlig blanding af Jordskokker, persille, tranebær, æbletern vendt med en lækker dressing og toppet med sprød bacon! Jeg synes den smager formidabelt :)
Ingredienser 4 personer:
Salat:
600 g. jordskokker renset, skrællet og skåret i tynde skiver
2 æbler i fine tern vendt med lidt citronsaft
50 g. tørrede tranebær
2 store håndfulde bredbladet persille, hakket
40 g. bacon stegt sprødt på en tør pande.
Dressing:
2 tsk. dijon sennep
4 spsk. citronolievenolie
1½ spsk. granatæbleeddike el. hvidvins eddike
1 tsk. honning
Friskkværnet peber
Lidt salt
Bland alle ingredienserne til salaten i en skål (undtagen Bacon). Pisk dressingen sammen og vend med salaten- top med sprødstegt bacon.
Find mig også på FACEBOOK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar