Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 pers:
4 store appelsiner fileteret og skåret i tern
2 store æbler m. skræl , i tern.
4 kiwier, tern
4 bananer, i skiver
1 bakke kernefri druer, halverede evt blandet blå og grønne
1 dåse ananas, tern
150. g. god mørk chokolade, groft hakket
2- 3 håndfulde knuste makroner
1 brik Arla vaniljecreme 12 % ( kom den 30 min i fryseren)
1 tsk. vaniljekorn
1 brik creme fine til piskning 26%
Pynt:
Halverede vindruer, appelsinfileter og hakket mørk chokolade.
Start med at komme vaniljecremen i fryseren i 30 min. Skær herefter appelsinerne i fine fileter uden den hvide hinde, som ikke smager godt. Kom appelsiner og medfølgende saft fra skærebræt over i en serverings skål. Fjern kernehus fra æbler og skær dem i mindre tern og vend med appelsiner og saft, så de ikke bliver mørke. Skræl kiwi og skær i tern og skære ligeledes ananas i tern.
Skær banan i skiver og halvér druerne og kom det også i skålen vend det hele godt. Hak den mørke chokolade groft og kom i skålen.
Tag den kolde creme ud af fryseren og kom i en skål- pisk den til den er let og skummende. Pisk Mildafløden sammen med vaniljekorn i en anden skål. Bland 2/3 del af vaniljecremen med fløden (det bliver formentlig for meget med hele cremen, så du må gemme resten). Vend flødecremen i frugtblandingen. Knus makronerne i en frysepose og vend i cremen.Pynt med appelsin i fileter, halverede druer og hakket mørk chokolade..
Find mig også på FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar