Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
4 personer:
300 g. friske grønne bønner
1 rødløg, finthakket
2 dåser tun ( Irmas med citron og peber er ret god!)
1 bakke spæde salatblade el. rucola
3 gulerødder, revet groft
12 vagtel æg
1 håndfuld friske basilikumblade, groft hakket
3 spsk. purløg
Dressing: enten hjemmelavet vinaigrette med honning og sennep eller Kikkoman Sesamdressing.
Foto: Sara B. Hansen. |
Kog bønnerne i saltet vand ca. 5 min. og hæld i dørslag, skyl med koldt vand.
Kog de små vagtel æg i 3½ min. hæld vandet fra og koldt vand over,
Rens salatbladene og skyl dem og slyng gerne vandet fra i slatslynge. Placer i bunden af et fad. Anret bønner, hakket rødløg samt gulerod og vend det lidt sammen. Kom tun og de halverede æg ovenpå. Slut af med at drysse med basilikum samt purløg.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Min flotte Hawaiiblomst trives i udestuens lys :-)
2 kommentarer:
Han kan da ikke klage over maden, din mand. Det eneste, han måske kunne klage over, ville være, at med dit køkken er der absolut ingen undskyldning for at gå på restaurant overhovedet!
Elsebeth
Tak Elsebeth, hvor er du sød. Men jeg kan nu meget godt lide at komme lidt ud på restaurant og få inspiration. Kh Sara
Send en kommentar