Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser ca. 22 store småkager:
6o g. smør
65 g. peanutbutter- gerne chrunchy men almindelig kan også gå an.
2 håndfulde valnødder, knust med hånden eller hakket groft ( ca. 50 g.)
50 g. mørk groft hakket chokolade
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
2 spsk. hvedemel ( 50. g.)
3 spsk. havregryn (ca. 30 g.)
120 g. mørk farin
1 knivspids salt
1 æg
Foto: Sara B. Hansen. |
Det hele blandes sammen med en håndmikser og sættes som små klumper med to teskeer med god afstand i mellem på bagepapir. Bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 12-15 min. Lad køle på en rist, de skal helst ikke flyttes for meget før de er kølet ned og faste, lækre og sprøde. Opbevares i en tæt kagedåse eller et glas med tætsluttende låg.
Find mig også på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar