Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
pizzadej:
200 g. hvedemel tipo 00
50 g. durumhvedemel.
½ tsk. salt
15 g. gær
1½ dl. lunken vand
lidt olivenolie til at pensle med
Fyld:
5 nye kartofler med skræl skåret i tynde skiver på mandolinjernet.
4 kviste rosmarin
friskkværnet peber
olivenolie
50 g. revet parmesan
1 frisk mozzarella, i mindre stykker
6 skiver bresaola (kommes på efter bagning)
Foto: Sara B. Clausen. |
Rul der derefter ud på et meldrysset bord i ca. ½ cm tykkelse. Kom på en bageplade med papir. Lad kanterne være lidt tykkere end midten. Pensles med lidt olivenolie og drysset med lidt urtesalt/Salt.
Kom kartoffelskiverne på, drys med rosmarin og et skvæt olivenolie. Bag ved 220 grader (alm ovn) i 15 min. Kom herefter osten på , krydr med lidt peber og giv pizzaen yderligere 6-8 min.
Bunden bliver dejligt sprød! Efter bagning fordeles bresaolaskiver på pizzaen som også kan drysses med lidt basilikum eller rucolasalat hvis man har det på lager.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar