Foto: Sara B. Clausen. |
Opskrift 4 pers.:
800 g. magert hakket oksekød 6%
300 g. hytteost 1,5 (levevis i netto)
Salt og peber
2 tsk estragon
1 fed hvidløg, knust
Salat:
1 bakke blåbær
1 pakke blandet spæde salatblade
1 håndfuld tørrede tranebær
1 æble i tern
4 spsk. græskarkerner ristet på en tør pande
Dressing:
4 spsk olivenolie
1 tsk.hindbæreddike
1 tsk flydende honning
Salt og peber
Server evt. med bådkartofler og bearnaisesauce.
Rør alle ingredienser godt sammen med elpisker med kødkroge på. Hyttost og krydderier skal arbejdes godt ind i kødet. Herefter formes bøffer på ca. 200 g. hver. Steges i lidt olie på panden ved god varme- ca 3 min på hver side.
Vend salaten sammen, drys de ristede kerner over og pisk dressingen sammen. Dryp den over lige inden servering.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar