![]() |
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser:
4 spsk. creme fraiche
5 dl. knap lunkent vand.
25 g. gær
1 spsk. salt
1 spsk. flydende honning
200 g. havregrynn
400 g. mel
Kom gæren i skålen og tilsæt salt og honning. Lad det stå nogle min. til det begynder at blive flydende og boble lidt. Rør creme fraiche ud i den lunkne vand. Ælt herefter Hvedemelet ind i dejen. ca. 5 min. æltning. Lad dejen hæve i køleskabet til næste dag. Form ca. 14 boller.Pensles med enten vand eller lidt tynd kaffe (gør dem smukt gyldne) Tænd ovnen på 200 grader. Når den er varm sættes bollerne i og bages i ca. 25 min. de skal være gyldne og hule i lyden, når man banker dem i bunden.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar