Foto: Sara |
Foto: Sara |
Jeg kunne ikke lige få bønnespirer, som jeg havde lyst til, da jeg købte ind - til gengæld var der en frisk pakke med snittet hvidkål, gulerødder, bønnespire og porre "stir fry"-grøntsager til 14 kr. for 400 gram i Kvickly, så det købte jeg. Derudover brugte jeg nogle forårsløg, rød snackpeber og altså savoykål.
Foto: Sara |
Ingredienser til 4-6 personer:
Kød:
1 svinemørbrad skåret i tynde skiver.
2 spsk. soya
1 spsk. ketjap manis
1 spsk. sesamolie
salt og peber
1 tsk. tørrede chiliflager
1 tsk. hvidløgspulver
Grøntsager:
400 g. Friske Stir fry grøntsager(revet gulerod, bønnespire, snittet hvidkål og porre)
1/4 fintsnittet savoykål( måske et halvt hvis det ikke er så stort)
3 røde snackpeber, strimler
1 bundt forårsløg
2-3 tsk. medium stærk karry
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. tørrede chiliflager
1 spsk. soya
1 spsk. ketjap manis
Salt og peber
Sesamolie
375 g. æggenudler (koges efter anvisningen)
Start med at rense og skære svinemørbraden. Det er godt med tynde skiver skåret i halve. Kom det i en skål og vend med soya, ketjap manis og sesamolie samt krydderier.
Lad det gerne marinere 30. min inden stegning. var wokken godt op og lynsteg mørbraden nogle minutter. Overfør til et rent fad incl. evt. marinade/kødsaft.
Tør wokken af og tilsæt lidt sesamolie samt karry og kål samt stir fry grøntsager og vend det godt rundt. Tilsæt øvrige ingredienser lad svitse ca. 8-10 min. Kog imens nudler efter anvisning og dræn dem.
Vend mørbradkødet og evt. marinade/saft i retten og vend til sidst også de kogte nudler i.
Foto: Sara |
2 kommentarer:
Uhmm, hvor ser det lækkert ud, Sara :-)
Mange hilsner
Birthe
Tak, det smagte altså også bare rigtig godt :-) Jeg er glad for at der endnu er rester til madpakker i morgen.
Send en kommentar