Foto: Sara |
Foto: Sara |
4 personer:
350 g. skinkemignon skåret i små tern
2 finthakkede røde chilier u. kerner
2 fed hvidløg
½ tsk. spidskommen
2½ tsk. Garam Masala
1½ tsk. Gurkemeje
1 tsk, Salt
Friskkværnet peber
1 Løg, fine tern
2 pastinakker i mindre tern
2 Gulerøddder i mindre tern
1 stort madæble, skrællet og skåret i tern
1/4 Savoykål uden stok og grove stængler, skåret i mindre stykker.
1½ dl. Mosede tomater (købes i Flaske)
1 brik Milda madlavning 4%
Vend kødtern med finthakket chili, presset hvidløg, garam Marsala, Gurkemeje og Spidskommen samt salt og peber og olivenolie. Lad det marinere 30 min.
Varm en sauterpande godt op og svits kødet i dets kryddermarinade i ca. 5 min. Nyd imens duften! Tilsæt herefter løg, gulerod, pastinak, æble og Savoykål. Lad det svitse godt med i ca. 5 min. Tilsæt mosede tomater samt Milda og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
Server med ris til og evt. Naanbrød.
Foto: Sara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar