Foto: Sara |
Foto: Sara |
Sataysauce:
16 spyd ( hovedret til 4 personer)
3 spsk. peanutbutter
3 spsk. sojasauce
2 spsk. kogende vand
1 fed hvidløg
2 spsk. friskpresset limesaft
2 tsk sukker
Salt og peber
Til spyd:
4 kyllingfilleter (Ca. 500 g)
200 g. frisk ananas
2 tsk. vindruekerneolie
Tilbehør:
1 dl. cremefraiche
120 g. sød chilisauce
Grøntsager i stænger fx. Agurker og gulerødder, peberfrugt.
Grovbrød
Sataysauce: Rør peanutbutter glat med sojasauce, vand, limesaft og sukker. Skær kyllingefilet i tern og vend dem med sataysaucen. Lad dem marinere i mindst ½ time, men gerne længere - op til 10 timer.
Befri den friske ananas for skræl og den hårde streng i midten. Skær ananaskødet i tern og fordel dem sammen med kylling på bambusspyddene. Pensl let med olie. Grill de små spyd gyldne på en varm grillpande ca. 4 min. på hver side. Drys med salt og lad spyddene hvile tildækket i ca.10 min.
Server med grøntsagsstænger, cremefraiche dressing og chilisauce samt lidt brød.
Foto: Sara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar