![]() |
Foto: Sara B. Clausen |
![]() |
Foto: Sara B. Clausen |
Aftenens tallerken- lidt rodet måske- men smagen i top! |
Vi fik en lækker medium stegt ungkvæg steak dertil, champignon og lidt salat med grillede peberfrugter, Ananas og pinjekerner.
Opskrift Patatas Bravas:
1 kg. Kartofler, skrællet og skåret i tern
2 spsk. olivenolie til stegning
salt
1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg
1 lille løg, i små tern
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk sukker
1 spsk. paprika( gerne lidt stærk)
1 tsk. chili
1 knivspids cayenne peber
salt og peber
Skræl og skær kartofler i tern. Steg dem lækre og gyldne i olivenolie, sørg for at de danner sprød stegeskorpe på alle sider. Drys med salt.
Lav imens tomatsaucen ved at stege løg og hvidløg i lidt olie et par min. tilsæt derefter de øvrige ingredienser. lad simre i 20- 30 min og smag til med salt og peber. Ved servering kommes den krydrede tomatsauce over de sprøde kartofler.
2 kommentarer:
Mmm det ser altså lækkert ud, lyder godt med de grillede peber og ananas :-)
Tak - Kan klart anbefales at prøve :-)
Send en kommentar