![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg køber nogle store flotte landæg på en gård i nærheden. Det gør det ekstra godt.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
10 frosne spinat"klumper (gerne hakket men hel kan også bruges)
1 dl. fløde
Salt og peber
1 tsk. hvidløgspulver el. et lille fed presset.
2 store skiver skinke skåret i mindre trimler.
4 spsk. revet gruyereost e.l.
4 æg
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Kom den frosne spinat i en gryde og tænd på lavt blus.Lad småsnurre til den begynder at tø og hæld så fløden ved, smag til med salt og peber og hvidløgssalt.
Smør 4 ramekiner med lidt smør. Kom spinat i bunden og herover skinke og ost. Slå ægget ud over. Placer ramekinerne i et ildfast fad og hæld vand i fadet så de står i vandbad sådan 2/3 del op.
Bag ved 200 grader i ca. 12 - 15 min. til blommen er som du kan lide den. Løft forsigtig op. Tør bunden med et rent viskestykke og server.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på Facebook.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
1 kommentar:
Det er en fin æggeret. Vil du gerne have æggeblommen til at ligge midt i, kan du lave en lille fordybning og anbringe osten ude i kanten.
Elsebeth
Send en kommentar