tirsdag den 3. marts 2015

Fuldkornspenne med varmrøget laks, æble samt kapers.



En rigtig dejlig og let hverdags ret som det ikke tager mange minutter at lave. Smager skønt med varmrøget laks, citron, æble og kapers og et godt drys friskrevet parmesan på toppen!


Ingredienser 4 personer:

300 g. varmrøget laks, plukkes i grove stykker
1 rødløg, finthakket
1 flot økocitron ,revet skal og saft 
1 pose frisk spinat eller rucola ( ca. 3 stor håndfulde)
4 spsk. kaper, hakket
1 rødt æble i mindre tern
2 spsk. basilikumpesto
2 1 spsk. citronolivenolie (el. alm. god olivenolie)
Salt og Peber

1 pose fuldkornspenne , kogt efter anvisning på posen.

Tilbehør:
Friskrevet parmesan

Vend alle ingredienser på nær varmrøget laks sammen og vend med den friskkogte pasta tilsæt laksen plukket i mundrette bidder og server med et drys friskrevet parmesan.

Foto: 
Husk at du også finder mig på FACEBOOK.

2 kommentarer:

Tina Westergaard sagde ...

Mmm Elsker bare varmrøget laks :)
Det ser super lækkert ud :)

Mvh Tina Westergaard

Saras Madunivers sagde ...

Tak, Tina ja jeg er også helt skør med varmrøget laks, så mon ikke du vil kunne lide denne ret også :-).
Kh Sara

Send en kommentar