Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
1 pakke æggenudler (gerne fuldkorn)
2 kalveschnitzler(ca. 275 gram), skåret i fine strimler på skrå
3 spsk. soja
2 spsk. sesamolie
Godt med friskkværnet peber
1 spsk. revet ingefær
1 pose wokgrønt frost
½ kinakål, fintsnittet
3-4 forårsløg, snittet på skrå
1 rød chili u. kerner, strimler
1 grøn chili, u. kerner strimler
1 hvidløg, solo
1½ spsk. fissauce
2 spsk. soja
evt. 1 spsk ketjap manis(sød soja)
1 spsk. sesamolie
Tilbehør: Sød chilisauce
Skær kødet og vend det med soja, ingefær, peber, sesamolie. lad gerne stå i mindst 30 min.
Kog nudler efter anvisning på pakken. Skyl med koldt vand. kom nogle dråber sesamolie på og vend det rundt, så nudlerne ikke klæber sammen. Sæt til side.
Forbered alle grøntsager. Varm lidt olie op i en wok og lynsteg kødet nogle min. Sæt til side. Lynsteg herefter grøntsager på samme vis. Kom kødet i igen og de kogte nudler. Tilsæt sesamolie, fishsauce og soja. Vend hele retten godt igennem. Server med sød chilisauce til.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
2 kommentarer:
Kære Sara, tusinde hjertelige tak, det er første gang hvor det lykkedes for mig at lave en super velsmagende wok. Jeg ville glæde min bedste veninde og hygge om hende med noget godt og sundt. Det blev en succes!!!
Hvor er det en dejlig tilbagemelding, det glæder mig at høre, at det var en succes og at du og din veninde hyggede jer godt med retten. Kh Sara
Send en kommentar