Foto: Sara B. Clausen. |
![]() |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 2- 3 pers.:
Ca. 300 g. svinefilet (stegt) eller anden kødrest skåret i tynde skiver.
4 spsk. olivenolie
2 spsk. kebabkrydderi
1 stort løg i halve tynde skiver
2 røde peberfrugter (eller 1 rød og 1 gul), strimler
Salt og peber
Tilbehør:
En pakke fuldkornstortilla
Fintsnittet salat.
Ajvar sauce(fås kvickly, fakta m.m. lavet af rød peber og hvidløg)
Mariner kødet i gerne en time eller mere. Rens og skær løg og peberfrugt. Steg løgene i lidt olie på en pande tilsæt peberfrugt og kød og lad stege ca. 10 min. smag til med salt og peber og server i lune tortillas med Avjarsauce, og frisk salat.
Foto: Sara B. Clausen. |
2 kommentarer:
Hej :)
Det ser lækkert ud.
Hvor køber du kebabkrydderi?
Tak :-) Det kan som regel med fordel købes ved.den lokale tyrkiske eller etniske butik. Men ellers har santa maria det også og er som regel at finde i kvickly. Kh Sara
Send en kommentar