tag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post4128563820960896381..comments2023-12-07T11:22:32.544-08:00Comments on Saras madunivers: Falafelburger med ramsløg og grillet aubergine.Saras Madunivershttp://www.blogger.com/profile/06535265770273185779noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-71178241307794932322014-06-01T10:25:23.184-07:002014-06-01T10:25:23.184-07:00Hejsa, jeg har ikke kogt dem efter udblødning natt...Hejsa, jeg har ikke kogt dem efter udblødning natten over jeg har stegt dem på en sauter pande med ca. ½ cm olie i bunden, så mængden afhænger lidt af størrelsen på panden. Sørg for at olien er tilstrækkelig varm når du kommer "bøffen"på, så lukkes overfladen hurtigt og de suger ikke så meget olie.<br />Kh SaraSarahttps://www.blogger.com/profile/14031829517480513308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-67168040428847965042014-06-01T06:27:59.023-07:002014-06-01T06:27:59.023-07:00Hej,
Skal kikærterne koges efter de er blevet udb...Hej,<br /><br />Skal kikærterne koges efter de er blevet udblødt?<br />Hvor meget olie skal de steges i? Snakker vi samme mængde som ved en normal bøf eller samme mængde som når man laver falafel (altså fristurestegning)?<br /><br />På forhånd tak! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13967067419268631214noreply@blogger.com