tag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post4072691531239383215..comments2023-12-07T11:22:32.544-08:00Comments on Saras madunivers: Lette & luftige Juleboller.Saras Madunivershttp://www.blogger.com/profile/06535265770273185779noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-53953824451676068602012-11-30T08:32:05.506-08:002012-11-30T08:32:05.506-08:00Tak - godt tip. Køber du de der papbakker ved bage...Tak - godt tip. Køber du de der papbakker ved bageren i brugsen eller findes de i butikken?Sarahttps://www.blogger.com/profile/14031829517480513308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-70680600487540875962012-11-29T05:55:46.287-08:002012-11-29T05:55:46.287-08:00Før i tiden syntes jeg, boller kunne blive deforme...Før i tiden syntes jeg, boller kunne blive deforme af at komme i fryseren i en plastpose. Jeg har anskaffet mig nogle af de kraftige og lidt høje papbakker til lagkager i brugsen, lægger madpapir i bunden, stabler bollerne, madpapir over og stikker bakken i en 19L frysepose og suger vakuum. Mine æbleskiver får samme behandling, så de er stadig runde og fine, når de hentes op. Når først de er frosne, kan man putte dem i en mindre pose - og gemme bakker og store fyseposer til næste indfrysning. <br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-35111433544097985252012-11-29T01:52:50.044-08:002012-11-29T01:52:50.044-08:00Tak Elsebeth, ja de er gode- også når man rister d...Tak Elsebeth, ja de er gode- også når man rister dem. Du har ret jeg kom dem også lune i posen og så i fryseren. Det er godt at have lidt på lager, der er som nybagt en anden dag. Tak for tippet med brød :-)Sarahttps://www.blogger.com/profile/14031829517480513308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-73599236246395341452012-11-28T15:34:25.731-08:002012-11-28T15:34:25.731-08:00De ser lækre ud Sara. Alle boller af gærdej skal l...De ser lækre ud Sara. Alle boller af gærdej skal lune i fyseposen og så i fryseren, når de er helt kolde. Det giver det bedste resultat. Det har jeg praktiseret i over 35 år. Jeg gør det samme med et udskivet brød. Hvis du døjer med at adskille skiverne, stikker du spidsen af en kniv ned, og de går fra hinanden.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com