tag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post1035038612539388343..comments2023-12-07T11:22:32.544-08:00Comments on Saras madunivers: Grøntsags Frittata.Saras Madunivershttp://www.blogger.com/profile/06535265770273185779noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-42296258215688040382013-07-01T13:45:21.563-07:002013-07-01T13:45:21.563-07:00Kære Elsebeth, Hvor lyder det bare skønt og der er...Kære Elsebeth, Hvor lyder det bare skønt og der er da også noget helt særligt over nymalet mel som du har hjembragt fra så skøn en tur til USA :-)<br />Kh SaraSarahttps://www.blogger.com/profile/14031829517480513308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2755292934123825937.post-29010349259296936762013-07-01T06:54:48.309-07:002013-07-01T06:54:48.309-07:00Sara, denne gang har jeg skudt papegøjen, da jeg l...Sara, denne gang har jeg skudt papegøjen, da jeg lige malede to store poser hvedemel af blød hvede i "The good Foodstore". Jeg har bagt mine bedste og mest velsmagende/vellugtende brød af noget af det mel, formalede havregryn og alm øko-hvedemel. Man skulle tro, at der var kardemomme eller et andet godt krydderi i, da vi skal endeskiven af og lugtede til brødet. Det fik mig til at tænke på Emma, da hun løb rundt og råbte glad, "I'm the soup chef!" Kunne du ikke lige se det for dig - jeg løb rundt med KitchenAiden og melposen og råbte i vilden sky :-)<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com