lørdag den 19. oktober 2019

Nem æbltærte med marcipan.

Foto: Sara B. Hansen
Denne æbletærte er supernem at lave og smager ikke mindre end helt fantastisk. Så det er bare at komme i gang. Inden der er gået 30 min. dufter huset af nybagt tærte og så snart den er kølet en smule, er det bare at servere- gerne med en lille kugle vaniljeis til.
Foto: Sara B. Hansen

Ingredienser :
2 æg
150. g.  sukker
100g mel
100 g. revet råmarcipan

1 tsk vaniliekorn
1 tsk kanel
3 æbler, i både

Drys med lidt kanelsukker.
Foto: Sara B. Hansen
Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk sukker og æg hvide og luftige og pisk kanel og vanilie i. Vend mel og revet marcipan sammen og vend det i dejen,

Hæld dejen i en smurt tærteform og skær æblerne i tynde både.
Dekorér kagen med æblerne, drys med lidt kanelsukker og bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 g. ca. 20 minutter. Server med vaniljeis.
Foto: Sara B. Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar