søndag den 2. juni 2019

Salat med perlebyg, grøn pesto, tomat m.m.

 Foto: Sara B. Hansen,
En dejlig og mættende salat som passer godt som tilbehør til fx. grillet kylling. Jeg er begyndt at kunne plukke en masse frisk rucola, spinat og bredbladet persille i haven. Det nyder jeg virkelig :-)

Tip: vend pestoen med den lune perlebyg- så optager den mere smag.

 Foto: Sara B. Hansen,

Ingredienser 6 personer:

3 dl. perlebyg
7 dl. vand
1 spsk. grønsagsboullion 
Lidt salt

200 g. blandet salat fx. rucola, spinat, romaine
1 stor håndfuld bredbladet persille
3 store spk. grøn pesto
Salt og peber
1 glas grillede perberfrugter
8 cocktail tomater i både
1 grøn peberfrugt i tern
1 rødløg, i tynde både
3 gulerødder revet 

Skyl perlebyg godt i en sigte. Bring vand og salt + grøntsagsboullion i kog og tilsæt den skyllede perlebyg. Kog ved medium varme i ca. 20-25 min. Sluk for blusset og lad stå og trække lidt. Hæld vandet fra gennem en sigte.
Vend den lune perlebyg med pesto, salt og friskkværnet peber. Lad køle.

Skyl salaten og skær den i passende stykker. Vend med grøn peberfrugt, grillede perberfrugter skåret i mindre stykker,gulerod, løg og tomatbåde. Kom perlebyg ved. kom bredbladet persille over.

 Foto: Sara B. Hansen,

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar