søndag den 10. juni 2018

Hjemmelavet Mynte & limesirup.

Foto: Sara B. Hansen
Hvis du ligesom jeg har masser af dejlig mynte i haven, så er denne opskrift måske lige noget for dig. Det siger sig selv at den er perfekt til lækre kølige Mojitos i sommervarmen- men prøv også at komme lidt henover vaniljeis og melon eller over nye solmodne danske jordbær eller hvad med at komme lidt på din græske yoghurt, skyr eller lignende? Blandet med lidt danskvand, limebåde og mynteblade er det også godt og forfriskende.

Foto: Sara B. Hansen

Ingredienser:


375 g. rørsukker
1½ lime, saften
4 dl. vand
1 stort bundt mynte

Rengør mynten og pluk bladende fra. Kom alle ingredienser i en gryde og kog det op. Rør jævnligt og lad det småboble i ca. 15 min. Du vil fornemme at det begynder at tykne lidt. Hæld det på en flaske eller glas. Brug en tragt og hold en lille si over så blade ikke kommer med.
Opbevar din sirup køligt og glæd dig til at bruge den i drinks, desserter og meget mere.

Foto: Sara B. Hansen

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.


Foto: Sara B. Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar