søndag den 14. maj 2017

Kahluafromage med jordbær.

Foto: Sara B. Hansen.
På min fødselsdag i går, lavede jeg denne dejlige dessert med en fromage med hvid chokolade, fløde og kahlua og hakket mørk chokolade i. Dekorativ og lækker.


 Ingredienser 7- 10 personer:

5 blade husblas
75 g hvid chokolade
1½ dl Kahlua (kaffelikør)
6 pasteuriserede ægge blommer
3 spsk. sukker
150 g mørk chokolade
4,5 dl piskefløde
Pynt:
flødeskum, hakket mørk chokolade, Jordbær i skiver
 
Udblød husblassen i koldt vand 10 min.


Smelt husblas over vandbad med det vand, der følger med, når du tager bladene op af vandet.
Hak hvid chokolade fint, og smelt over vandbad. Rør Kahlua i husblassen, og rør det i den hvide chokolade.

Pisk æggeblommerne cremede med flormelis.
Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen.
Pisk fløden til skum, og vend det i.
Vend finthakket mørk chokolade i.

Kom fromagen i en skål eller portionsglas, og stil den køligt 3-4 timer. Pynt fromagen med flødeskum, hakket mørk chokolade og 
Jordbær lige inden servering.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar