torsdag den 5. maj 2016

Raw minicupcakes med nougattopping og frysetørret hindbær samt mandelkrokant.

Foto: Sara B. Hansen.
Disse fine små kager er en lille himmerigsmundfuld - uden tilsat sukker. De er lette og hurtige at lave og skal blot lige have lov at stå på køl en time eller to inden servering. De er Raw så derfor skal de i segens natur ikke bages. Man kan sagtens tilpasse lidt i forhold til hvad man har hjemme af nødder og tørret frugt.



Ingredienser 12 stk:

Foto: Sara B. Hansen.

Muffins;
14 dadler u. sten
2 soft figner
4 Abrikoser
50 g mandler50 g hasselnødder2 spsk kaopulver1 spsk kokosolie, flydende/smeltet½ tsk vaniljepulver
Topping:
1½ pose a´150 g. Nougatmasse fra Odense Marcipan m. sprøjtetylle (klar til brug).
Frysetørret hindbær
Mandelkrokant (Pistaciekrokant er også godt) fra Svansø
Kom alle ingredienser til muffins i en foodprosessor og kør dejen til den har en klæbrig   men stadig lidt krummet i konsistens, når du presser det sammen i metalmuffinformen og den står koldt, stivner kokosolien og binder det fint sammen.
Kom husholdningsfilm i muffinformen og pres ca. 2 store tsk. af massen godt sammen nede i formen med en teske. Når du har fyldt de 12 huller lukkes husholdningsfilmen lidt sammen om dem og de stilles koldt nogle timer. Derefter kan de let løftes op og er faste.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar