mandag den 21. marts 2016

Hjemmelavet tunsalat til påskefrokosten.

Foto: Sara B. Hansen.
Har du inviteret familien på påskefrokost eller sagt ja til at medbringe noget til det store fælles påskebord? Så er her en opskrift som med garanti vil blive en succes og som er så let at lave, at du næsten kan klare det på vej ud af døren i festtøjet.

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser:

2 dåser tun i olie/vand drænet.
2 forårsløg, hakket el. et rødløg finthakkket
3 spsk. kapers
2 spsk. mayonnaise fx. Hellmann Light
2 spsk. Dijonaise  (Dijonsennep rørt med mayonnaise)
2 spsk. cremefraiche 9 %
Saften af en halv citron
2 spsk. hakket purløg
Salt og friskkværnet Peber

Dræn tunen og kom i en skål sammen med de øvrige ingredienser og rør sammen - smag til med citron, salt og peber. Server med godt rugbrød, citron og salat.

Husk at du kan finde mig og følge mig på FACEBOOK hvor jeg også deler opskrifter og ind i mellem laver små temaer eller genopfrisker gode opskrifter herfra mit madunivers :-)
Foto: Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar