onsdag den 11. november 2015

Tortilla Wrap med andebryst, fintsnittet kål og yoghurtdressing,

Foto: Sara B. Hansen.
I dag fik jeg lige udnyttet en dejlig rest af andebryst fra i går. Det var nem og hurtig mad men smagte super godt. Lynstegt krydret andebryst i tynde skiver, fintsnittet rødkål og spidskål, frisk chili, gulerod og sukkerærter i strimler og så en god yoghurtdressing og så lige en pakke fuldkorns tortillas -  Mums!

Ingredienser 4 personer:

Andebryst:
2 andebryster i tynde skiver (fedtet skåret fra)
2 spk. citronolivenolie
1½ spsk. cajun krydderi (Urtekrams)
Friskkværnet peber

Grøntsagsfyld:
½ rødkål helt fintsnittet med mandolinjern
½ spidskål, fintsnittet med mandolinjern
4 store gulerødder revet groft
1 bakke sukkeræreter, snittet på skrå i tynde skiver
1 grøn frisk chili, hakket fint eller i skiver

Dressing;
2 dl. græsk yoghurt 2%
1½ spsk. grøn dressing krydderi (Urtekram)

Evt. jalapenos

Skær andebrystet i tynde skiver og vend med krydderi og olie og lad det gerne lige trække 30 min.Inden det stegs på en hed pande i 3-4 min.

Snit alle grøntsager og rør dressingen sammen. Server  det hele ved bordet så alle selv kan kombinere deres andewrap som de vil :-)

Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar