mandag den 23. november 2015

Salty caramel and liqorice fudge.

Uhmmm, det her er altså ren selv forkælelse - dog måske ikke lige den slags man skal gøre alt for hyppigt :-) 
Men at sætte tænderne i denne lækre, let salte, søde hjemmelavede  fudge der på en gang er lidt sprød men alligevel smelter i munden og frigiver den bløde lækre karamelsmag er altså bare guf. Jeg kan godt lide det lidt rustikke look som indpakning med brunt bagepapir giver -  men man kan også vælge cellofan hvis det skal være lidt finere.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser ca. 40 stk.

250 g. rørsukker
2½ dl. piskefløde
30 g. smør
50. g honning
2 store tsk. Raw liquorice pulver

Foto: Sara B. Hansen.

Kom alle ingredienser i en tykbundet gryde og varm det stille og roligt op under omrøring. Hvis du har et Bolchetermometer så brug det - den skal nå op på ca. 125 grader. 
Hvis du ikke har et, så skal det koge i ca. 10 min og du skal bemærke at boblerne bliver store og det begynder at æmdre konsistens til en mere grødagtig masse. Hæld den varme fudgemasse i en firkantet form beklædt med bagepapir (15 x 15 cm.).
Lad massen køle af. Når den er kold og fast, skæres den i små firkantede stykker som pakkes enkeltvis i bagepapir eller cellofan.

Foto: Sara B. Hansen.


Find mig også på FACEBOOK.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar