Men at sætte tænderne i denne lækre, let salte, søde hjemmelavede fudge der på en gang er lidt sprød men alligevel smelter i munden og frigiver den bløde lækre karamelsmag er altså bare guf. Jeg kan godt lide det lidt rustikke look som indpakning med brunt bagepapir giver - men man kan også vælge cellofan hvis det skal være lidt finere.
Foto: Sara B. Hansen. |
250 g. rørsukker
2½ dl. piskefløde
30 g. smør
50. g honning
2 store tsk. Raw liquorice pulver
Foto: Sara B. Hansen. |
Kom alle ingredienser i en tykbundet gryde og varm det stille og roligt op under omrøring. Hvis du har et Bolchetermometer så brug det - den skal nå op på ca. 125 grader.
Hvis du ikke har et, så skal det koge i ca. 10 min og du skal bemærke at boblerne bliver store og det begynder at æmdre konsistens til en mere grødagtig masse. Hæld den varme fudgemasse i en firkantet form beklædt med bagepapir (15 x 15 cm.).
Lad massen køle af. Når den er kold og fast, skæres den i små firkantede stykker som pakkes enkeltvis i bagepapir eller cellofan.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find mig også på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar