søndag den 27. september 2015

Salatkål med druer,fennikel og ristede græskarkerner,

Foto: Sara B. Hansen.
Jeg har et par gange købt sådan den nye type salatkål, som minder om en blanding af iceberg og spidskål og jeg synes faktisk at det fungerer rigtig godt. Her har jeg blandet med røde druer, fintsnittet fennikel, bredbladet persille og drysset med ristede græskarkerner. Smager fint til både kylling, fisk eller en kotelet eller frikadeller.

Ingredienser 4 personer:

½ salatkål snittet helt fint på mandolinjern
1 fennikelknold, snittet fint på mandolinjern
150 g. røde druer. halveret ( fjern kerne hvis der er det)
1 stor håndfuld bredbladet persille, Hakket
1½ dl. græskarkerner, ristet på en tør pande til de popper.
1½ spsk. citronolivenolie
2 tsk. granatæbleedikke.

Bland alle ingredienser på nær græskarkerner vend med citronolivenolie og granatæble eddike og drys de ristede græskarkerner over.

Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar