søndag den 27. september 2015

Jordskoksalat med bacon, persille, æble og tranebær.

Foto: Sara B. Hansen.
Jeg har gået og ventet på at jordskokkerne skulle lande på hylderne i supermarkedet, for jeg elsker den milde sprøde og knasende knold- både rå som her eller varm i supper, puré, blandet med andre rodfrugter.
Denne skønne salat er en dejlig blanding af Jordskokker, persille, tranebær, æbletern vendt med en lækker dressing og toppet med sprød bacon! Jeg synes den smager formidabelt :)

Ingredienser 4 personer:

Salat:
600 g. jordskokker renset, skrællet og skåret i tynde skiver
2 æbler i fine tern vendt med lidt citronsaft
50 g. tørrede tranebær
2 store håndfulde bredbladet persille, hakket
40 g. bacon stegt sprødt på en tør pande.

Dressing:
2 tsk. dijon sennep
4 spsk. citronolievenolie
1½ spsk. granatæbleeddike el. hvidvins eddike
1 tsk. honning
Friskkværnet peber
Lidt salt

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål (undtagen Bacon). Pisk dressingen sammen og vend med salaten- top med sprødstegt bacon.

Find mig også på FACEBOOK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar