lørdag den 15. august 2015

Sund og lækker granola med vanilje og tørrede morbær.

Foto: Sara B. Hansen.
Denne lækre opskrift må jeg simpelthen dele med jer, for den er bare så god på skyr eller græsk yoghurt om morgenen - evt. suppleret med lidt frisk frugt.
Det dufter himmelsk mens det laves og er nemt og hurtigt. Der er ikke nogen grund til at købe Granola i dyre domme, når man kan lave det så meget bedre og billigere selv! De tørrede morbær er både delikate og dekorative og så får de den skønneste karameliserede og gyldne overfalde, når de ristes i ovnen.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser 1 glas:

2 dl rugflager
2 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl kokosmel
½ dl. hørfrø
2 spsk. sukrin gold
3 spsk. kokosolie
4 spsk. tørrede morbær (Urtekram)
3 tsk. Vaniljekorn (Urtekram sort metaldåse)

Foto: Sara B. Hansen.


Bland alle ingredienser i en skål og fordel det på en bageplade og bag det midt i ovnen ved 170 grader i ca. 20-25 min. Hold øje med det ikke bliver for mørkt. Vend gerne lidt i det undervejs. Lad køle helt på bagerist inden det hældes på et opbevaringsglas.

Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar