mandag den 15. juni 2015

Bønneelskerens salat.

Foto. Sara B. Hansen.
En lækker salat for bønneelskeren :-) smager virkelig skønt med masser af friskhakket mynte i, som min have heldigvis gavmildt forkæler mig med. Jeg bruger bonduelles bønnemix som er lækre og lige klar til brug. Friske grønne bønner er klart at fortrække men frosne kan da også gå an i en snæver vending :-) Vi fik med en god grillet hakkebøf, humus samt lidt nye kartofler.

Ingredienser 4 personer:

1 dåse blandende bønner (Bonduelle)
1 rødløg, finthakket
1 rød og 1 grøn chili, u. kerner, hakket.
2-3 gulerødder fine, tern
300 g. grønne friske bønner, halveret og kogt.
4 spsk. friskhakket mynte
2 spsk. finthakket persille

Dressing:
1 lille fed hvidløg knust
3 spsk. citronolivenolie
1½ spsk. citronsaft
Salt og peber
1 tsk. honning el. sukker

Bland alle ingredienser til salaten. De grønne bønner skal koges ca. 5-6 min i saltet vand, dræn vandet fra og vend de stadig lune bønner med de øvrige ingredienser samt den sammenpiskede dressing. Lad gerne salaten trække i mindst 30 min.

Find mig også på FACEBOOK

Foto. Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar