lørdag den 13. juni 2015

Banankage de Luxe - med dadler, chokolade og valnødder.

Foto: Sara B. Hansen.
Pludselig slog høj sommer og solskin over i regn og gråvejr herhjemme i dag - men hvad kunne være mere hyggeligt end at tænde levende lys,duften af friskbrygget kaffe og så denne skønne banankage som bare er så vidunderlig saftig og luftig -mums !

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser en lille bradepande:

4 æg
200 g. rørsukker
250 g. hvedemel
2 ytsk. bagepulver
1 dl. fløde 13%
150 g. smør
2 bananer
100 g. hakkede dadler
50 g. grofthakket mørk chokolade
50 g. hakkede valnødder

Foto: Sara B. Hansen.

Pisk æg og sukker lyst og skummende. Blad mel og bagepulver og rør det i æggemassen skiftevis med fløden. Smelt smørret, Lad det køle lidt og bland det i dejen. Mos bananerne og hak dadlerne og rør det i dejen. Kom dejen i en bradepande foret med bagepapir.
Drys de hakkede valnødder og chokolade henover toppen. Kagen bages i ca. 35 min ved 180 grader. Mærk efter med en lille kødnål og tjek at den er fast og der ikke hænger fugtig dej ved.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar